Alle ouders die kinderen hebben op de school zijn automatisch lid van de ouderraad. Het is een organisatie van vrijwilligers met een vaste kern van ouders als bestuur.

De ouderraad vergadert zo’n 7 keer per jaar. Iedereen is welkom op één of meerdere vergaderingen, vooraf verwittigen hoeft niet.

De ouderraad richt een aantal werkgroepen in. Daar kunnen mensen nadenken en werken rond bepaalde thema’s. Zo zijn er de werkgroepen mobiliteit, ouderparticipatie en infrastructuur (nieuwbouw lagere school).

De ouderraad organiseert in de loop van het schooljaar ook verschillende activiteiten zoals een afterschooldrink, een quiz, een kerstbomenverkoop en kerstwandeling, een kinderfuif en een (ouder)BBQ. Check zeker de agenda voor de data van dit schooljaar!

De ouderraad is ook actief achter de schermen van de school. Zo schillen bereidwillige ouders elke woensdagmorgen appels of peren voor de kleuters en worden de handdoeken van de kleuter- en lagere school elke week gewassen. Daarnaast bieden we ook een adressenboekje aan.

Wie graag zijn of haar steentje wil bijdragen, kan contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres kan je ook gebruiken om vragen te stellen of agendapunten voor te stellen voor de volgende vergadering.

Alle ouders zijn welkom op de ouderraad én/of op de activiteiten !

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Laura Keustermans, mama van Anna (L5) , Martha (L3) en Elias (L1)

Ondervoorzitter: Lies Decorte, mama van Emmelien (L5) en Lennert (L2A)

Secretaris: Lieven Capon, papa van Lowie (L6B), Felien (L3) en Emiel (L1)

Penningmeester: Leen Vander Cammen, mama van Casper (L4B), Millie (L1), Gus (na krokus, Kzon)

Vertegenwoordigers in schoolraad:

Charlotte Geerts, mama van Oona (middelbaar), Noor (L6B) en Léon (L1)

Pauline De Proost, mama van Odette (L1) en Gaston (nog niet op school)

Katrien Smeyers, mama van Marie (L4A) en Emma (L3)

Aanspreekpunten:

werkgroep infrastructuur (nadenken over een nieuwbouw lagere school): Wim Dons

appels schillen: Kim Osselaer

Wegens privacyredenen worden hier geen adressen of telefoonnummers weergegeven. Wie één van de ouderraadleden wenst te spreken kan de nodige gegevens terugvinden in het adressenboekje of iemand aanspreken aan de schoolpoort. Je kan het bestuur ook steeds een bericht sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Zin om iets mee te doen voor of met de school, mee te denken of andere ouders te leren kennen?

Dan is de ouderraad waarschijnlijk iets voor jou!

Interesse, vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten op

En werp gerust eens een blik op onze facebookpagina:

www.facebook.com/ouderraadbovenlo

Picea Omorika (Servische spar) in pot (potgekweekt)

Niet in voorraad

Picea Omorika (Servische spar) in pot (potgekweekt)

Niet in voorraad
Copyright © 2021 Vrije Basisschool Boven-Lo  Rights Reserved.