Het schoolteam van Vrije Basisschool Boven-Lo heeft het genoegen u een nieuw concept te presenteren

"KADO-BOLO"

een selectie aan lekkere wijnen, leuke cadeaumanden en wijngeschenken op niveau

U maakt een keuze uit ons aanbod, zorgvuldig geselecteerd en samengesteld door kenners en doet een bestelling. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of via de link in jullie mail. Je kan dit ook op onze website terugvinden: www.basisschoolbovenlo.net .

Ideaal voor de komende feestdagen, als begeleiding van jullie feestelijke maaltijden, ter attentie van de gastheer/gastvrouw of gewoon omdat je graag eens een wijntje drinkt. Keuze genoeg om ons te steunen met jullie bestelling.

Dit alles kan op 11 december 2020 volledig coronaproef afgehaald worden.

Dankzij de opbrengst van deze dag kunnen we blijven investeren in boeiend schoolmateriaal, een uitdagende speelplaats en spetterende activiteiten voor onze leerlingen."

Download hier onze INFORMATIEFICHES van de verschillende wijnen, manden, etc

GESCHENKMANDEN (met streekproducten)

WIJNGESCHENKEN (2 geselecteerde wijnen met extra achtergrond info in een leuke verpakking)

GESELECTEERDE WIJNEN (rode wijn, witte wijn, rosé, chapagne, cava, ...)

BESTELLEN

Zaterdag 28 maart 2020

Klik op de afbeelding om je in te schrijven of wacht
op de brief van je zoon/dochter op onze school.

Dit jaar kan je dus ook ONLINE inschrijven.
Je hoeft dan geen inschrijvingspapier in te vullen.

Tot dan!

TEAM Boven-Lo

Hallo iedereen!

Wij zijn Huda, Mounya, Roudaina en Njanshi en wij staan met veel plezier en zorg in voor de voor- en naschoolse opvang in Basisschool Boven-Lo. Ook dit jaar organiseren we verschillende leuke activiteiten en spelletjes op maat van elk kind, zodat iedereen zich thuis kan voelen in onze opvang!
Aarzel dus niet en kom mee met ons spelen, samen maken we er een spetterende opvangtijd van!

Wil je ons bereiken tijdens de opvang?

Bel het nummer 0488 631 809

Voor alle praktische vragen kan je terecht bij de vestigingsverantwoordelijke: Njanshi Shanmugampillai

ALGEMEEN

De opvang van onze school wordt volledig georganiseerd door KinderKuren, een project van stad Leuven (onderdeel van vzw kinderopvang Leuven). Kinderkuren staat voor kwaliteitsvolle opvang in de school. De kinderen staan centraal en we stappen mee in hun belevingswereld. In een veilige omgeving kan je kind genieten van zijn vrije tijd, met vriendjes zelf een spel verzinnen of kiezen voor één van de activiteiten. Onze begeleiders bieden zelf activiteiten aan (groepspelen, knutselen,….) maar we gaan ook aan de slag met externe organisaties voor allerlei andere activiteiten zoals o.a. sport, muziek, technologie, circus en nog veel meer!

Opvang is er elke schooldag voor en na school, op pedagogische studiedagen en facultatieve verlofdagen.

ochtendopvang

avondopvang

van 12u25 tot 18.30u

Schoolvrije dagen

Maandag 7 oktober 2019

Woensdag 16 oktober 2019

Woensdag 15 januari 2020

Vrijdag 31 januari 2020

Woensdag 18 maart 2020

Vrijdag 20 mei 2020

Dinsdag 30 juni 2020

van 12u25 tot 18u30

Inschrijven

Je schrijft je kind in bij KinderKuren door het opvangdossier ingevuld terug te bezorgen aan de school of opvang. Het opvangdossier krijg je bij inschrijving op de school of je kan het vragen aan een medewerker van de opvang.

Voor de externe activiteiten en de schoolvrije dagen komt er een inschrijvingsformulier via mail of Gimme.

Opgelet! Ook al gaat je kind al naar de opvang, gelieve je gegevens te controleren en up-to-date te houden. Dit kan via de volgende link: https://kinderkuren.kwandoo.com/

Inscannen/uitscannen

We werken met een tablet om aanwezigheden te registreren. Als je je kind afzet of ophaalt, ga dan even langs de begeleiding om je kind in of uit te schrijven.

Huishoudelijk reglement:

TARIEVEN

• Normaal tarief: € 0,45/begonnen kwartier
  • Sociaal tarief: globale korting van 40% (niet cumuleerbaar met gezinskorting)

Gezinnen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming, kunnen een aanvraag voor een sociaal tarief doen bij de administratie. Een sociaal tarief kan worden toegekend aan de hand van:

• Klevertje mutualiteit met de juiste code (dit kan enkel het eerste jaar van aanvraag)
  • Attest verhoogde tegemoetkoming ð te bekomen bij de mutualiteit
  • Aanslagbiljet van de personenbelasting
  • Gezinskorting: -20% voor 2e kind, -30% voor 3e kind, -40% voor 4e, 5e ,6e, .. kind
  • Domiciliëringskorting: eenmalige korting van 20% op eerste afrekening

Meer informatie: www.leuven.be/kinderkuren | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 016 27 26 39