Vrije Basisschool Boven-Lo


Onze visie is: Grijpen om te begrijpen, samen de handen in elkaar steken, ervaringen opdoen en uitwisselen vertrekkende vanuit de werkelijkheid. We CLIMmen met onze talenten. Samen verdragen en verder dragen. Geloven in de wereld en in jezelf vinden we waardevol. Jezelf uitdrukken in geloof en kunst, openstaan voor elkaar, denken aan en met elkaar. Door theorie te verweven met praktijk en plannen te maken en te verwezenlijken, leren we omgaan met verschillen.

Get Adobe Flash player

Vroeger zaten alle briefjes in de boekentas, deze raakten van tijd tot tijd eens zoek. Wel de onze staan op gimme.

Gimme laat op een overzichtelijke manier zien wat er de komende weken en maanden van de ouders verwacht wordt. We geven de briefjes niet langer mee in de boekentas of de sportzak, maar je controleert ze nu op gimme.

Heb je problemen met gimme? Dat kan, ze hebben hiervoor dan ook een goede helpdesk op poten gezet. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je probleem wordt snel opgelost. Je kan zelf eens gaan zoeken naar de juiste oplossing. De links aan de linkerzijde van deze pagina kunnen je vast en zeker verder helpen.

Copyright © 2020 Vrije Basisschool Boven-Lo  Rights Reserved.