U bent reeds geregistreerd op gimme en volgt onze school reeds een tijdje. Nu we een nieuw schooljaar zullen starten is het belangrijk dat u het juiste leerjaar/de juiste leerkracht volgt. Wij vragen u daarom om u even in te loggen op de pagina van onze school bij gimme en vervolgens de juiste kanalen aan te vinken.

Mogen wij u vragen om volgend stappenplan te volgen:

Stap 1: Surf naar de volgende webpagina: www.gimme.eu en je krijgt dit te zien.

Stap 2: Klik op “aanmelden” en meld je aan:

Stap 3: Kanalen kiezen:
Je bent terug op je prikbord en ziet de kanalen die je volgt nu links staan. Je kan nu een extra kanaal volgen via ‘extra kanaal toevoegen’. Er zal een paneeltje verschijnen met de kanaalkiezer. Vink de kanalen die je wil volgen aan en de kanalen van vorig schooljaar uit.

Stap 4: Sluit de kanaalkiezer
Proficiat! Uw gimme-prikbord is klaar en u volgt nu enkel de gevraagde klas(sen) van je kind(eren).

Tip: indien u meerdere kinderen heeft in onze school kan u deze kanalen groeperen in een kanalengroep.

Hierbij vindt u een link naar de gebruikshandleiding voor voorgaande stappen of om meer uitleg te krijgen.  http://help.gimme.eu

Tot binnenkort (op het juiste kanaal!)

Bij vragen kan u zich steeds wenden tot de betrokken klasleerkracht of de directie.

succes!

Directie en schoolteam