Beste ouders,

Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Leen De Roeck en ik zal dit schooljaar 2017-2018 elke maandag en vrijdag aan de kleuters kleuterturnen geven! Gelieve jouw kleuter op deze dag gemakkelijke kleding aan te doen. Zo kunnen we leuk spelen in de turnzaal.

De kleuters van de tweede en derde kleuterklas mogen turnpantoffels meebrengen naar de klas. De kleuters van de Zonneklas en de de eerste kleuterklas hoeven nog geen turnpantoffels mee te brengen.

Wat staat er zoal op het programma:

• Bij het begin van elke turnles zingen en dansen wij allemaal samen op het sportlied.
  • Spelen met allerlei groot materiaal uit de turnzaal. (Spelen op de trampoline, het klimrek, de Zweedse banken en de matten …)
  • Spelen met allerlei klein materiaal uit de turnzaal (Spelen met touwen, grote en kleine ballen, hoepels, loopblokken, pittenzakjes en kegels …)
  • Spelen met de grote parachute.
  • Kleuteraerobics op leuke muziek.
  • Schrijfdans (voorbereiding op het schrijven – alleen 4 en 5 jarigen)
  • Allerlei spelen (Tikspelletjes, estafette, schipper-mag-ik-overvaren, 1.2.3 piano…)
  • Relaxatie oefeningen voor kleuters en kleutermassage

Sportieve groetjes Juf Leen