Vrije Basisschool Boven-Lo


Onze visie is: Grijpen om te begrijpen, samen de handen in elkaar steken, ervaringen opdoen en uitwisselen vertrekkende vanuit de werkelijkheid. We CLIMmen met onze talenten. Samen verdragen en verder dragen. Geloven in de wereld en in jezelf vinden we waardevol. Jezelf uitdrukken in geloof en kunst, openstaan voor elkaar, denken aan en met elkaar. Door theorie te verweven met praktijk en plannen te maken en te verwezenlijken, leren we omgaan met verschillen.

Get Adobe Flash player

Alle ouders die kinderen hebben op de school zijn automatisch lid van de ouderraad. Het is een organisatie van vrijwilligers met een vaste kern van ouders als bestuur.

De ouderraad vergadert zo’n 7 keer per jaar. Iedereen is welkom op één of meerdere vergaderingen, vooraf verwittigen hoeft niet.

De ouderraad richt een aantal werkgroepen in. Daar kunnen mensen nadenken en werken rond bepaalde thema’s. Zo zijn er de werkgroepen mobiliteit, ouderparticipatie en infrastructuur (nieuwbouw lagere school).

De ouderraad organiseert in de loop van het schooljaar ook verschillende activiteiten zoals een afterschooldrink, een quiz, een kerstbomenverkoop en kerstwandeling, een kinderfuif en een (ouder)BBQ. Check zeker de agenda voor de data van dit schooljaar!

De ouderraad is ook actief achter de schermen van de school. Zo schillen bereidwillige ouders elke woensdagmorgen appels of peren voor de kleuters en worden de handdoeken van de kleuter- en lagere school elke week gewassen. Daarnaast bieden we ook een adressenboekje aan. 

Wie graag zijn of haar steentje wil bijdragen, kan contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres kan je ook gebruiken om vragen te stellen of agendapunten voor te stellen voor de volgende vergadering.

Facebookpagina Ouderraad

Copyright © 2021 Vrije Basisschool Boven-Lo  Rights Reserved.