Alle ouders zijn welkom op de ouderraad én/of op de activiteiten !

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Laura Keustermans, mama van Anna (L5) , Martha (L3) en Elias (L1)

Ondervoorzitter: Lies Decorte, mama van Emmelien (L5) en Lennert (L2A)

Secretaris: Lieven Capon, papa van Lowie (L6B), Felien (L3) en Emiel (L1)

Penningmeester: Leen Vander Cammen, mama van Casper (L4B), Millie (L1), Gus (na krokus, Kzon)

Vertegenwoordigers in schoolraad:

Charlotte Geerts, mama van Oona (middelbaar), Noor (L6B) en Léon (L1)

Pauline De Proost, mama van Odette (L1) en Gaston (nog niet op school)

Katrien Smeyers, mama van Marie (L4A) en Emma (L3)

Aanspreekpunten:

werkgroep infrastructuur (nadenken over een nieuwbouw lagere school): Wim Dons

appels schillen: Kim Osselaer

Wegens privacyredenen worden hier geen adressen of telefoonnummers weergegeven. Wie één van de ouderraadleden wenst te spreken kan de nodige gegevens terugvinden in het adressenboekje of iemand aanspreken aan de schoolpoort. Je kan het bestuur ook steeds een bericht sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Facebookpagina Ouderraad