KinderKuren

TEAM Boven-Lo

Hallo iedereen!
Wij zijn Huda, Cherin, Steven, Latifa, Liesbeth en Insaf en wij staan met veel plezier en zorg in voor de voor- en naschoolse opvang in Basisschool Boven-Lo. Ook dit jaar organiseren we verschillende leuke activiteiten en spelletjes op maat van elk kind, zodat iedereen zich thuis kan voelen in onze opvang!
Aarzel dus niet en kom mee met ons spelen, samen maken we er een spetterende opvangtijd van!

Wil je ons bereiken tijdens de opvang?
Bel het nummer 0492 14 34 70

Voor alle praktische vragen kan je terecht bij de vestigingsverantwoordelijke:
Njanshi Shanmugampillai
njanshi.shan@leuven.be

Hoe inschrijven?
Inschrijven voor de opvang is niet nodig, iedereen is welkom voor en na schooltijd.

• Nadat je je kind(eren) bij onze school inschrijft, krijg je automatisch toegang tot de online ouderzone van KinderKuren.
  • Heb je al een account? Dan meld je aan met je e-mailadres en zelfgekozen paswoord.
  • Is het de eerste keer? Dan krijg je een activatiemail met aanmeldgegevens en instructies om je dossier online aan te vullen. Surf naar de ouderzone

In de ouderzone kan je:

• Details van de opvang bekijken
  • Jouw kind(eren) inschrijven voor activiteiten van KinderKuren
  • Rekeningen bekijken
  • Fiscale attesten downloaden

Naschoolse activiteiten
Naast opvang organiseren we ook leuke en leerrijke activiteiten, vaak in samenwerking met Leuvense organisaties en vrijwilligers. Daarvoor schrijf je apart in via de ouderzone op www.kinderkuren.be. Schrijf tijdig in en let er op dat je filtert op de school van je kind. Je kind kan enkel deelnemen aan activiteiten in de eigen school.

Opgelet:
Je kind kan pas deelnemen als we je inschrijving bevestigen, via e-mail.
Wanneer er geen plaats meer is of je kind op de wachtlijst staat, laten we dat weten. Bij te weinig interesse gaan sommige activiteiten niet door.

• Je betaalt de activiteit via de gebruikelijke facturatie van KinderKuren.
  • We factureren elke activiteit apart, maar voor die periode rekenen we geen extra opvangkost aan. De prijs voor de activiteit is dus gelijk aan die van de opvang.
  • Als je recht hebt op korting of een verminderd tarief, dan passen we dat ook toe.
  • Bij een reeks geldt de inschrijving voor alle data en rekenen we alle activiteiten volledig aan.
  • Ook voor activiteiten krijg je fiscale attesten.
Kinderkuren